header groep 7 8

Wil jij een voorlichter in jouw groep 7/8?
Open huis boerhaave

Meld je aan via dit aanmeldformulier.

Na de basisschool vertrekken leerlingen naar de middelbare school. Vaak gaat er dan een hele nieuwe wereld open, voor zowel de ouders als de leerlingen. Het onderwijs verandert continu. Of je nu leerling, ouder of leerkracht bent, je wilt goed geïnformeerd zijn. Dat helpt bij het maken van een keuze… Wij praten je graag bij!

Het Etty Hillesum Lyceum heeft vijf voorlichters. Zij komen in de klas om alle vragen van leerlingen te beantwoorden. Wat is een tussenuur? Wat doe je in de praktijklessen van het vmbo? Waarvoor kan ik bij een mentor terecht? Waarin verschillen Het Corberic (vrijeschool leerroute), Het Stormink, De Boerhaave en De Marke?

Naast een bezoekje aan groep 8 in de klas, praten de voorlichters ook graag de ouders/verzorgers bij. Tijdens een korte presentatie vertellen wij meer over het Etty Hillesum Lyceum. Daarnaast is er alle kans om vragen te stellen!

Jij vraagt, wij draaien

We proberen de presentatie zoveel mogelijk op maat aan te bieden. Laat een bericht achter en één van onze voorlichters neemt contact met je op. Dan kunnen we rustig doorspreken hoe we het bezoek vorm gaan geven. Meld je aan via dit aanmeldformulier.

Heb je tussendoor een vraag over het voortgezet onderwijs? Mail één van ons.
Wij beantwoorden je vraag graag!

foto rob

Rob Wiegman

Rob Wiegman werkt op Het Stormink. Onze onderbouwschool voor tweetalig havo of atheneum. Je kunt hier ook vmbo basis of kader volgen. En in mavo met een specifiek profiel examen doen.
Rob geeft biologie en is klassenmentor.
Heb je een vraag, stuur hem een e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Foto Dominic van Hoof

Astrid Boukes

Astrid werkt op De Marke Noord. De Marke Noord is de onderbouw locatie voor vmbo basis, kader, mavo en havo. Ook de bovenbouw mavo en vrijeschool leerroute Het Corberic zitten in De Marke Noord. Als groepsdocent geeft Astrid zowel Nederlands als wiskunde aan de onderbouw. Ze werkt sinds 4 jaar op De Marke. Daarvoor heeft ze ruim 11 jaar in het basisonderwijs gewerkt.
Heb je een vraag voor Astrid, stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Foto Ine Cents

Ine Cents

Ine is docent wiskunde op Het Stormink, en mentor van een brugklas havo/vwo. Daarnaast is zij voorlichter over de Etty scholen in het basisonderwijs.
Heb je een vraag voor Ine, stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dienke de Gruijter 21

Dienke de Gruijter

Dienke werkt op de Boerhaave. Op de Boerhaave kun je havo/vwo/gymnasium volgen. Ze geeft Frans. Dienke is ook mentor van een groep.
Heb je een vraag voor Dienke, stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Foto Robert

Robert ter Wal

Robert geeft wiskunde en Nederlands aan basis, kader en mavo leerlingen op De Marke Noord. Hij is ook groepsdocent van een klas 1. Robert heeft 13 jaar ervaring in het basisonderwijs en nu 4 jaar bij De Marke.
Heb je een vraag voor Robert, stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ik wil graag voorlichting bij mij op school voor groep 8

Heb je alles ingevuld?
Heb je alles ingevuld?
Heb je alles ingevuld?
Heb je alles ingevuld?
Heb je alles ingevuld?
Heb je alles ingevuld?
Heb je alles ingevuld?
Meer weten? Bel of mail: Birgit Groothuis, Communicatie & PR | Etty Hillesum Lyceum. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0570-504702