Etty in Beeld
Fietstour 2021

Update van 15 - 2 - 2021

Wegens code rood vanwege gladheid zijn alle locaties van het Etty Hillesum Lyceum morgen gesloten. De lessen vinden net zoals anders online plaats. Er is dus geen opvang voor leerlingen. Dinsdag is de school weer open. Mocht morgen blijken dat het dinsdag niet veilig is de weg op te gaan dan volgt uiterlijk maandag om 17.00 een nieuw bericht.

Eventuele vragen of verzuim kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Update van 8-2-2021

Vanwege de huidige verkeersomstandigheden zijn alle schoollocaties van het Etty ook morgen nog gesloten. Voor morgen zijn de waarschuwingscodes voor onze regio teruggebracht van oranje naar geel. Code geel geeft aan dat je alert moet zijn als je de weg op gaat. Doorgaande wegen zijn schoon. Medewerkers kunnen wellicht op school komen. Tegelijk zijn veel fietspaden en kruisingen nog onvoldoende veilig voor onze leerlingen. Er ligt nog veel sneeuw en de gevoelstemperatuur is nog laag. Wij gaan ervan uit dat woensdag ook de fietsroutes weer veilig zijn. Dan kunnen docenten en leerlingen rustig en veilig naar school komen.

Dinsdag 9 februari worden alle lessen dus online aangeboden.
Vanaf woensdag 10 februari is de school weer open voor de opvang van leerlingen.

=========================================

7-2-2021

Beste leerlingen,

Wegens uitzonderlijk winterweer en onvoldoende duidelijkheid over veilig reizen zijn alle Etty Hillesum Lyceum locaties morgen gesloten. De lessen vinden online plaats/

 Dinsdag is de school weer open volgens rooster. Dat geldt alleen voor de leerlingen die de afgelopen weken ook al naar school kwamen. Mocht  morgen blijken dat het dinsdag niet veilig is om de weg op te gaan dan volgt  uiterlijk maandag om 17.00 uur een nieuw bericht.