header groep 7 8

Fietstour 2024

Het Etty Hillesum Lyceum organiseert elk jaar een serie masterclasses in de periode van 1 november 2023 tot en met 31 mei 2024. We noemen ze ‘Knappe Koppen’. De masterclasses zijn bedoeld voor hoogbegaafde/hoog intelligente leerlingen uit groep 8 die extra uitdaging willen.

Klik hier voor een overzicht met een korte omschrijving van de masterclasses, de data en de locatie. Er is volop keuze!

De leerkracht van groep 8 kan het best bepalen welke leerling hiervoor in aanmerking komt. We hebben alle groep 8-leerkrachten uit Deventer en omstreken een link gestuurd naar de aanmeldmodule. Dat komt dus vast goed.

Let op: Om alle scholen de gelegenheid te bieden om leerlingen aan te melden plaatsen wij maximaal 2 leerlingen van een school in één masterclass. We vragen de scholen dan ook hier rekening mee te houden. 
De kosten voor deelname aan een masterclass van 4 bijeenkomsten bedragen 25,- euro per masterclass. Aan het einde van het schooljaar ontvangen de ouders van deelnemende leerlingen hiervan een factuur.

De aanmelding voor de masterclasses sluit op dinsdag 17 oktober 2023. Eventuele vragen of opmerkingen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

P. van Gurp, teamleider De Boerhaave