openhuis de boerhaave

header groep 7 8

Twee stoeltjes in de klas De Boerhaave biedt de mogelijkheid om een ochtend mee te lopen met een brugklas. We hebben twee ‘stoeltjes’ in de klas beschikbaar. Je kunt je alleen aanmelden, maar je kunt ook samen met een vriendje of vriendinnetje te komen.

Klik hier om je op te geven.

Voor wie?

Voor leerlingen uit groep acht die serieuze belangstelling hebben om volgend jaar naar De Boerhaave te komen, die voldoen aan het juiste niveau, maar die toch nog een beetje twijfelen.

Hoe meld je je aan?

Je meldt je aan via de website en geeft een voorkeursdatum aan. Je krijgt vervolgens een bericht wanneer je verwacht wordt. De ervaring leert dat er voor sommige dagen teveel aanmeldingen zijn. Het kan zijn dat je daarom op een andere dag wordt ingedeeld. Mocht die nieuwe datum niet lukken, dan kun je dat via een mail aangeven. Dan gaan we op zoek naar een andere datum.

Let op: het kan soms even duren voordat we reageren op uw aanmelding.

Hoe ziet de ochtend er uit?

Je komt om half negen op school en maakt kennis met een ‘maatje’ uit de brugklas waar je die ochtend mee gaat lopen. Je gaat naar de klas, volgt de lessen tot en met het vierde uur en je wordt door je maatje weer uitgezwaaid. Hopelijk met een goed en positief beeld van De Boerhaave!

Wanneer?

De Stoeltjes zijn beschikbaar van 1 november tot half maart (deadline aanmelding). Vanwege activiteiten zoals bijvoorbeeld een toetsweek zijn sommige data niet beschikbaar. Hieronder zie je de beschikbare data.

Stoeltjes in de Klas, data 2019-2020

  • November: Alle schooldagen in november
  • December: Niet: 5 december en 20 december
  • Januari: Alleen: van woensdag 8 januari tot en met woensdag 15 januari
  • Februari: Tot en met vrijdag 14 februari
  • Maart: Tot en met vrijdag 13 maart

Heb je alles wel ingevuld?
Heb je alles wel ingevuld?
Heb je alles wel ingevuld?
Heb je alles wel ingevuld?
Alleen invullen als je met iemand anders komt!
Heb je alles wel ingevuld?
Heb je alles wel ingevuld?
Heb je alles wel ingevuld?
heb je alles wel ingevuld?
Heb je alles wel ingevuld?