Wil jij een voorlichter in jouw groep 7/8?
Fietstour 2023

De leerlingen van De Boerhaave hebben een actie opgezet om de mensen in Turkije en Syrië te helpen.
Hieronder de flyer.

Lees meer …

Gouden dagen (10 t/m 12 november 2021)

Drie dolle dwaze dagen. Waarschijnlijk doet dit je denken aan de Bijenkorf. Bij De Boerhaave betekent het geen koopjesjagen, maar even niet met je neus tussen de boeken. Wel zo lekker na een toetsweek. Leer je dan niks? Zeker wel! Op De Boerhaave geven we de leerlingen de ruimte om buiten de schooldeuren te leren. En dat gaan we doen. Leren voor een toets doe je vooral in je eentje. De komende dagen doen we dingen SAMEN.

De Boerhaave organiseerde voorheen altijd de oriëntatieweken. Misschien ken je ze nog van een broer/zus of heb je er zelf al eentje meegemaakt. Een ontwikkelteam onderzoekt nu hoe we deze weken kunnen verbeteren. De komende drie dagen zijn een ‘pilot’ om te komen tot een briljant plan. Geef dus ook zeker jouw feedback aan de docenten. Vinden we fijn!

Klinkt leuk, maar wat gaan de leerlingen dan doen? Onze brugklassers lossen een moordzaak op, spelen Zinobelisk, maken samen een leeuw en bekijken een Franse film. De tweedejaars bezoeken Museum More, wagen een dansje, bespelen de Cajon en schrijven aan een eigen Boerhaave-lied. De oudste leerlingen bezoeken de voorstelling Dromen en Doen, bekijken ook een Franse film en worden in de gymzaal uitgedaagd!

De leerlingen kunnen alle informatie over deze drie dolle dwaze dagen vinden op It’s Learning!

We hebben er zin in! Houd onze Facebook en Instagram in de gaten voor leuke foto’s van de activiteiten!

Op 24 augustus starten we met schooljaar 2021-2022. Heb je een leuke zomervakantie gehad? We hopen van wel! Wij zijn klaar voor een nieuw schooljaar! De eerste week duiken we nog niet in de boeken. Ben je gek! We gaan eerst kennismaken. We noemen dit de GOUDEN WEEK. Ben je benieuwd wat je deze week gaat doen? Kijk alvast in dit document!

Leerlingen deden onderzoek voor een nieuw schoolplan voor De Boerhaave. Zij interviewden leerlingen, docenten, ouders en mensen van buiten De Boerhaave met wie wij samenwerken.

Lees meer …

Social media

Laad meer