infoavond ouders De Boerhaave

Keuze Cambridge English/Regulier Engels (schooljaar 2022-2023)

Op woensdag 18 mei jl. was de informatieavond over Cambridge English.

We vragen u een keuze te maken. Ofwel uw kind volgt drie uren regulier Engels, ofwel uw kind volgt drie uren Cambridge English. U kunt via deze link uw keuze kenbaar maken.

Twee opmerkingen:

-Ook als u niet kiest voor Cambridge English dient u het reactie-document in te vullen.

-De deadline is woensdag 25 mei.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met de heer Van Gurp, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Leren met een laptop is niet op elke school de normaalste zaak van de wereld. Op De Boerhaave gelukkig wel. Buiten school werken we toch ook allemaal met computers?

De ene leerling is de andere niet! De één is goed in Frans. De ander in wiskunde. In de les houdt de docent bij hoe dat bij jou zit.

Je hebt veel vakken en brengt de nodige uren op school door. Maar de wereld draait natuurlijk niet alleen om goede cijfers. De wereld draait vooral om mensen. En om de manier waarop we met elkaar en de wereld omgaan. 

Op De Boerhaave krijg je huiswerk. Meer dan op de basisschool. Wij helpen jou met het plannen van je huiswerk.

Voordat je op De Boerhaave komt, heb je al een keus gemaakt: havo/vwo of gymnasium? Ecolyceum of HavoXL? Maar ook daarna zijn keuzes!

De Boerhaave kiest er bewust voor om de Maatschappelijke Stage in stand te houden, ook al is het wettelijk niet meer verplicht. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen in aanraking komen met vrijwilligerswerk.

De Boerhaave is een school met een missie en visie! 
Wilt u hier meer over weten? Klik dan op de afbeelding. 

Visie Brh

 

Twee keer per jaar gooien we het lesrooster aan de kant en hou je je vier dagen lang bezig met een leuk thema. Je zit dan een groot deel niet in de klas, maar je beweegt je 'ergens' buiten school.

Het schoolplan van De Boerhaave kunt u openen door op de afbeelding te klikken. 

schoolplan 2021 25

We hebben talenten op school die op heel hoog niveau een hobby beoefenen. We hebben schaatsers, volleyballers, tennissers, hockeyers, cellisten, pianisten, musicalsterren en nog veel meer.

De Boerhaave heeft drie toetsweken per jaar. Dat is een bewuste keuze.