Fietstour 2024

Heb jij na school nog een uurtje over en zin in extra uitdaging? Wil je iets leuks doen of ergens nog veel meer van weten? Doe mee met de Masterclasses!

Masterclass Bèta-plus

In de eerste kun je het Bèta-plus programma doen. Uitdagende lessen met onderdelen uit alle bèta-georiënteerde vakken. Robotica en kansberekening bijvoorbeeld. Maar ook Crime Scene Investigation en biologisch onderzoek. Bekijk de flyer

Masterclass Debat

Vind jij het leuk om te discussiëren? Heb je altijd ergens een mening over? Doe mee aan de serie leuke, inspirerende lessen en bijeenkomsten gebaseerd op het parlementaire debat.

Masterclass Kunst en Cultuur

Zit je in jaar 1, 2 of 3 en heb je interesse in kunst en cultuur volg dan deze masterclass. Je houdt van dans, drama, popmuziek, koorzang of beeldende kunst en wilt hier mee over weten. Ook een prachtkans voor verborgen talent!. Je doet mee aan ‘De Boerhaave de Vloer Op’ of met de musical. Bekijk de flyer

Masterclass Pre-university

Zit je in 2 VWO, klik hier om je op te geven.

Zit je in 3 VWO,  klik hier om je op te geven.

Masterclass Tekenen

Kun jij goed tekenen en wil je je skills verder uitbouwen? Doe dan in het 2e en 3e jaar mee aan de Masterclass Tekenen.

Masterclass Spaans

Wat klinkt dat Spaans toch mooi op vakantie! Weet je wat nog mooier is? Om het zelf te spreken! Bij voldoende belangstelling geven we een Masterclass Spaans. Echt wat voor jou!

Cambridge English; geen masterclass, maar wel goed om te weten

Halverwege de brugklas kun je kiezen voor Cambridge English. Je krijgt dan twee uur het 'gewone' vak Engels en één uur Cambridge English. Je wordt in de Cambridge lessen opgeleid voor het internationaal erkende Cambridge English First Certificate diploma, eind jaar 3. Op Het Vlier in 4 en 5 havo en vwo kun je dan nog een vervolgcertificaat halen.